Cosul Meu Contul Meu Inscriere
 
 
  Prima Pagina   Cum Cumpar   Cadouri   Despre Noi   Contact


Cadouri Nostalgice
 
Cadouri Grozave
 
Cataloage

Catalog Nostalgic-Art


 

Despre Noi

Pentru ca ne-am infiintat in 1994, ar fi multe de spus la rubrica "despre noi". S-a scurs ceva timp de atunci dar, pentru ca timpul este pretios, ne rezumam la cateva cuvinte.

Mai intai va asiguram ca nu am scris gresit numele firmei, chiar ne numim Focus Computer iar site-ul pe care cititi aceste randuri este www.cadouri-grozave.ro . Pe acest site, nu va oferim cadouri grozave in domeniul tehnologiei informatiei.

Ceea ce ne propunem este sa fim nostalgici, in sensul cel mai constructiv, inventiv, modern, prietenos. Nu in ultimul rand ne propunem sa fim inspirati atunci cand vrem sa facem un cadou cuiva drag. Se poate intampla sa vrei sa faci un cadou din placere, din obligatie, unui coleg de serviciu, unei prietene, unui profesor sau unei rude apropiate. Sau poatea vrei sa iti faci chiar tie un cadou.

De multe ori, nu stii ce sa daruiesti cuiva, deoarece are de toate. Sau nu il cunosti destul de bine. Sau crezi ca nu ai destui bani incat sa poti cumpara un cadou care sa fie remarcat si apreciat.

Acestea sunt cateva ipostaze, pentru care vrem sa oferim o solutie. Cadourile pe care le prezentam pe acest site, raspund multor intrebari pe care vi le-ati adresat in clipa in care a trebuit sa cumparati un cadou si nu ati stiut ce sa cumparati. Noi importam aceste produse din Germania. Cea mai mare parte a lor sunt inca fabricate in Germania la standardele de calitate bine cunoscute.

Daca va suna cunoscut numele site-ului, va confirmam ca ne-ati cunoscut la targurile de cadouri, de sezon, organizate in Bucuresti. Produse care pot decora o incapere, pot aduce zambetul pe buzele cuiva sau pot trezi amintiri placute.

Ceea ce ne propunem este sa demonstram ca un cadou, pentru a fi remarcat nu trebuie sa coste o avere. El trebuie sa fie expresiv, sa simbolizeze ceva si sa fie daruit din toata inima.

Pentru a fi apreciat un cadou trebuie sa fie un cadou-grozav!

 
Colectii de Cadouri
 
Oferte SpecialeConditii si Termeni de Utilizare  |  Lista Preturi  |  Contact
SUS
Copyright© 2011 : Cadouri-Grozave.ro    Toate marcile inregistrate la care se face referire sunt proprietatea firmelor respective. Webdesign si Hosting : Eurodata Serv

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Viziteaza magazinul Cadouri-Grozave.ro pe ShopMania