Cosul Meu Contul Meu Inscriere
 
 
  Prima Pagina   Cum Cumpar   Cadouri   Despre Noi   Contact


Cadouri Nostalgice
 
Cadouri Grozave
 
Cataloage

Catalog Nostalgic-Art


 

Miniaturile de portelan, cadouri grozave pentru colectionari si in calatorii


“Arta in miniatura” ar fi fost un titlu potrivit categoriei "Miniaturi de portelan" deoarece produsele pe care le veti vedea aici, sunt opere de arta. In fiecare produs este inmagazinata inspiratia celui care l-a conceput, maiestria celui care l-a produs, priceperea celui care l-a ambalat si… intuitia celui care vi-l prezinta, adica noi. Noi suntem cei care credem in puterea acestor miniaturi, in forta lor de a va convinge ca sunt cadouri perfecte pentru multe ocazii.
Doar cateva exemple sunt: produsele pentru copii, landoul, sau coltarul care pot fi daruite la evenimentele importante de la nastere, botez sau primele aniversari. Un farmacist ar pune intr-un loc pretios masa farmacistului, daca ar primi-o in dar! Unui pasionat al sahului, ii putem darui masa de sah, gata echipata! Prajiturile noastre pot incanta atat fetitele, micile gospodine cat si pe doamnele cu gusturi rafinate care adora dulciurile dar tin la silueta! Ca sa nu mai vorbim despre colectia de flori, aranjamente florale, ghivece…

Prin oferta noastra speram sa bucuram si pe colectionarii de miniaturi, care pana acum gaseau aceste produse in magazinele din Germania, Austria, Italia si chiar Statele Unite ale Americii sau Japonia.
Le-am adus, le-am descris, le-am masurat si suntem impresionati de ele, de fiecare data cand le vedem.
Va invitam sa le admirati in vitrinele noastre virtuale si va garantam ca efectul benefic pe care il au va fi unul monumental, nu in miniatura!

 
Colectii de Cadouri
 
Oferte SpecialeConditii si Termeni de Utilizare  |  Lista Preturi  |  Contact
SUS
Copyright© 2011 : Cadouri-Grozave.ro    Toate marcile inregistrate la care se face referire sunt proprietatea firmelor respective. Webdesign si Hosting : Eurodata Serv

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Viziteaza magazinul Cadouri-Grozave.ro pe ShopMania