Cosul Meu Contul Meu Inscriere
 
 
  Prima Pagina   Cum Cumpar   Cadouri   Despre Noi   Contact


Cadouri Nostalgice
 
Cadouri Grozave
 
Cataloage

Catalog Nostalgic-Art


 

Cum se alege un Cadou Grozav


Prima intrebare: cat de bine il cunoasteti pe destinatarul "cadoului-grozav" ?

Cazul ideal si cel mai simplu este acela cand relatia pe care o aveti cu destinatarul cadoului este una foarte apropiata. In aceasta situatie il cunoasteti bine, stiti ce pasiuni are, ce preferinte iar daca este un colectionar este si mai bine. Chiar si o slabiciune pe care o are, poate sa constituie un atu de care sa profitati la momentul deciziei pe care trebuie sa o luati. Prin slabiciune intelegem in acest context o simpatie deosebita pentru anumite personaje care l-au insotit imaginar in copilarie. De asemenea pasiunea pentru un film sau o vedeta de cinema, poate sa constituie un punct de plecare in alegerea cadoului-grozav. In cazul in care nu aveti prea multe informatii despre persoana si mai ales personalitatea destinatarului cadoului, puteti conta pe puterea de expresie a unor simboluri atat de renumite cum sunt: Marylin Monroe, Elvis Presley, Audrey Hepburn si multi altii. In colectiile Celebritati Hollywood sau Movie Art, gasiti atat de multe produse incat este imposibil sa nu aveti ce alege intr-o astfel de situatie. Daca destinatarul cadoului nu are nicio tangenta cu “lumea celebritatilor” va invitam in colectia “Home & Country” unde gasiti obiecte de décor, pentru multe destinatii. Pentru un anumit segment de barbati, “adolescenti” prin varsta sau comportament, motocicleta ca si simbol, poate sa va ajute. Motocicleta este sinonima cu aventura, curajul iar daca este Harley Davidson se mai adauga forta, notorietatea, puterea sau nostalgia tineretii.

A doua intrebare: care este bugetul in care trebuie sa va incadrati?

Cazul ideal este acela in care nu aveti nicio limita in care trebuie sa va incadrati. Pentru inceput va invidiem apoi ne bucuram ca ati ajuns pe site-ul nostru! In cazul in care va este clar definit simbolul sau tema care se potriveste cel mai bine cu personalitatea destinatarului cadoului, puteti opta pentru mai multe produse, toate diferite dar avand in comun un element. Ideal pentru aceasta situatie este sa intrati direct pe colectii si sa alegeti de acolo, ce produse considerati ca pot sa constituie impreuna un cadou grozav. .

Daca aveti o anumita limita la buget va propunem sa aveti rabdare sa cautati in toate colectiile, in toata gama de produse, pentru ca veti gasi produse deosebite. Cu multe dintre ele puteti merge la sigur. Daruindu-le celor dragi, le veti smulge un zambet, le veti face o bucurie si nimeni nu va banui ca ati cumparat acel cadou cu numai 28lei, 13lei sau chiar 10lei. Valoarea unui cadou nu sta in suma de bani pe care o platiti pe el ci mai ales in mesajul pe care il transmite, expresivitatea, semnificatia pe care o are, sau pe care vreti sa o dati cadoului. Si daca tot nu va descurcati, va ajutam cu sfaturi si cu idei a telefon. Va asteptam cu drag, cu "cadouri-grozave"!

 
Colectii de Cadouri
 
Oferte SpecialeConditii si Termeni de Utilizare  |  Lista Preturi  |  Contact
SUS
Copyright© 2011 : Cadouri-Grozave.ro    Toate marcile inregistrate la care se face referire sunt proprietatea firmelor respective. Webdesign si Hosting : Eurodata Serv

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Viziteaza magazinul Cadouri-Grozave.ro pe ShopMania